322108439-removebg-sawangan

naon urang nawiskeun

JIAXING KINS ECO MATERIAL CO., LTD. is a leading service provider of eco material products,especially in PLA(Polylactic Acid) products in China now. We devote to generalizing our eco material products to the world,and promote eco-friendly new material’s research, production and sales around the world, so that help the worldwide environmental protection development.

parusahaan urang aya di Jiaxing nu mangrupakeun wilayah sentral dina Yangtze River Delta Parabot Ékonomi mana ékonomi nu mangrupa paling aktif di Cina. Sarta kami ngandelkeun platform bahan anyar institut panalungtikan propinsi, fokus dina panalungtikan sarta pamekaran proses modifikasi PLA bahan pikeun ningkatkeun daya tahan hawa na luhur ...

maca deui