322108439-removebg-preview

ajo që ne ofrojmë

JIAXING KINS ECO MATERIAL CO., LTD. is a leading service provider of eco material products,especially in PLA(Polylactic Acid) products in China now. We devote to generalizing our eco material products to the world,and promote eco-friendly new material’s research, production and sales around the world, so that help the worldwide environmental protection development.

Kompania jonë është e vendosur në Jiaxing që është një rajon qendror në Yangtze River Delta Zona Ekonomike, ku ekonomia është më aktive në Kinë. Dhe ne mbështetemi në platformën e materialeve të reja institutit kërkimor provinciale, të përqëndrohet në kërkimin dhe zhvillimin e procesit të ndryshimit të materialit PPSH-së për të rritur rezistencën e saj të lartë temperaturë ...

Lexo më shumë