322108439-removebg-преглед

што ги нудиме

JIAXING KINS ECO MATERIAL CO., LTD. is a leading service provider of eco material products,especially in PLA(Polylactic Acid) products in China now. We devote to generalizing our eco material products to the world,and promote eco-friendly new material’s research, production and sales around the world, so that help the worldwide environmental protection development.

Нашата компанија се наоѓа во Jiaxing, кој е централен регион во Yangtze реката Делта економска зона, каде што економијата е најактивна во Кина. И ние се потпираат на платформата на провинциски нови материјали истражувачки институт, се фокусира на истражување и развој на процесот на промена на Pla материјалот за подобрување на неговата висока температура отпор ...

Прочитај повеќе